Alayna bebeğin acı kaderi

Güncelleme Tarihi:

Alayna bebeğin acı kaderi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2010 12:54

Brüksel yakınlarındaki Halle’de meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden 32 yaşındaki Suzan Demirci’nin bebeğinin çarpışma anında doğduğu ve hemen öldüğü açıklandı.

Haberin Devamı

Fotogaleri: BELÇİKA'DA TREN FELAKETİ...

BELÇİKA’nın başkenti Brüksel’e 15 kilometre mesafedeki Halle’de meydana gelen tren kazasında yürekleri burkan bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Verilen bilgiye göre kazada hayatını kaybeden 8 aylık hamile Suzan Demirci (32) olay anında doğum yaptı. Ancak daha önceden adının Alayna olması belirlenen bebek annesi ile birlikte öldü. Minik Alayna böylelikle tren kazasındaki 19. kurban olarak kayıtlara geçti.

Dayanmak zor
Kazada eşi Suzan Demirci ile bebeğini kaybeden acılı İtalyan eş M. Frederic Giangreco "Bu acıya dayanmak zor. Kader böyleymiş. Kızım Alayna'yı doğduğu gün annesiyle birlikte kaybettim" diye konuştu. Öte yandan kaza ile ilgili olarak sürdürülen soruşturmalarda kara kutulardan bir netice alınmadığını açıklayan yetkililer, Belçika iç ve dış hat tren seferlerinin 2 Mart 2010 tarihinden itibaren düzenli hale geleceğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!