Türkiye'de trafik felaket

Güncelleme Tarihi:

Türkiyede trafik felaket
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2010 12:56

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde yaşayan Alman uyruklu Sigrid Beck, Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik'e sorunlarını anlatan 700 imzalı mektup verdi.

Haberin Devamı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde yaşayan Alman uyruklu Sigrid Beck, Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik'e sorunlarını anlatan 700 imzalı mektup verdi. Alman vatandaşı Sigrid Beck, Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik'i makamında ziyaret ederek beldede yaşanan sorunlarının anlatıldığı ve 700 imzalı bir mektubu verdi.


Tourexpi sitesinden yer alan habere göre, Türkiye'yi ve Mahmutlar'ı çok sevdiğini ve burada yaşamaktan çok mutlu olduğunu belirten Beck, beldenin gelişmesi, yaşanan sorunların çözülmesi için fahri olarak verilecek tüm görevleri yerine getirmeye hazır olduğunu belirtti. 700 imzalı şikayet mektubunda yaşadığı sorunları 10 maddeyle anlattığını ifade eden Beck, gençlerin trafik kurallarına uymamasını beldedeki en büyük problem olarak değerlendirdi. Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik de Alman vatandaşı Beck'in duyarlılığından dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Başkan Çelik şöyle konuştu:
''Bana iletmiş olduğunuz bu mektubunuzdaki sorunların çözümü noktasında çok acil bir çalışma başlatacağımı belirtmek istiyorum. Bu hem beldemizin hem de tüm ülkemizin kanayan bir yarasıdır. Söz konusu sorunların aşılması noktasında yapacağımız çalışmaların ilk etabını okullarımızda başlatmamız gerekmektedir. Belediye olarak gerekli önlemeleri diğer kurumlarla da görüşerek alacağız. Halkımızı bilinçlendirmek için bir dizi çalışmalarımız olacak. Gerekirse tüm kavşakları uyarıcı afişlerle ve levhalarla süsleyeceğiz. Benim vatandaşımın can ve mal güvenliği her şeyden önemlidir. Ve bütün bu sorunları sizlerin ve sevgili halkımızın sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle aşacağımıza inanıyorum.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!