Karnını yarıp bebeğini çaldı

Güncelleme Tarihi:

Karnını yarıp bebeğini çaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2009 00:00

Bir kadın, 8 aylık hamile komşusunu öldürdükten sonra karnını yararak bebeğini çaldı.

Haberin Devamı

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Elaine Roberts adlı kadın, 8 aylık hamile komşusu Heather Snively'nin bebeğini çalmak için korkunç bir plan hazırladı. Cani kadın, 21 yaşındaki hamile kadını öldürdükten sonra karnını yararak bebeği dışarı çıkardı.

Bebeği kendi çocuğu gibi büyütmeye başlayan Roberts'ın vahşi oyunu, minik yavru hastalanınca ortaya çıktı. Bebek hastalanınca Elaine Roberts polisi arayıp yardım istedi. Bebek hastaneye kaldırıldıktan hemen sonra öldü.

Yapılan testlerde bebek ile annenin kan ve DNA sonuçlarının uyuşmadığı görüldü. Olay polise bildirilerek, araştırma başlatıldı. Polisin soruşturması sonucu henüz 8 aylık hamile iken öldürülen genç kadının cesedi, Elaine Roberts'ın bahçesinde gömülü olarak bulundu.

Polis hamile kadının nasıl öldürüldüğünü ortaya çıkarmaya çalışıyor. Mahkeme tarafından tutuklanan Elaine Roberts'ın iki çocuğu olduğu belirtildi.

Haberin Devamı


DÜNYADAN KISA KISA...

AMAZON YERLİLERİNİN DİRENİŞİ SÜRÜYOR
Peru'da, hükümetin yağmur ormanlarını yabancı enerji ve maden şirketlerine cazip hale getirme yasa tasarısına karşı çıkan Amazon yerlileri ile polis arasında çıkan çatışmalarda ölü sayısı 63'e çıkarken, halen kayıp olan 2 polis aranıyor. Hafta sonu meydana gelen çatışmalarda yerlilerin lideri 40 göstericinin, hükümet de 23 güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yerli hakları grubu AIDESEP'den Champion Nonimgo, olaylarda 40 kişinin öldüğünü, hükümetle diyaloğun ise ihtimal dışı olduğunu söyledi. Helikopterlerle yerlileri katleden bir hükümet olduğunu iddia eden Nonimgo, bu koşullar altında müzakere yapmayacaklarını ifade etti.

MISIR'DA YENİ BİR DOMUZ GRİBİ VAKASI
Mısır'ın başkenti Kahire'deki Amerikan Üniversitesinde 2 Amerikalı öğrencide, H1N1 virüsünün neden olduğu domuz gribi teşhisi konulduğu bildirildi. Üniversitenin halkla ilişkiler sorumlusu, yabancı öğrencilerin kaldığı yatakhanenin 24 saat karantinaya alındığını kaydetti. Yatakhanede kalan üçüncü öğrencinin de şüpheler üzerine hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Başkentin Zamalek semtindeki yatakhanede yaklaşık 100 öğrencinin kaldığı bildirildi

Haberin Devamı

KAN DAVASI MAHKUMLARINA İDAM CEZASI
Mısır'da aralarında kan davası olan 2 aileden 7 kişiye idam cezaları verildi. Mahkeme kaynakları, aralarında uzun süredir husumet olan Berbere ile Kalefin aşiretlerinin, geçen yıl Berberelerin, Kalefinlerin Nil Deltası'ndaki topraklarından geçen bir sulama kanalı kazmasına izin vermemesi üzerine çıkan kavgada Kalefin aşiretinden bir kişinin, 2 Berbere'yi öldürdüğünü bildirdi. Kaynaklar, saldırının intikamı almak isteyen Berbere aşiretinin üyelerinin, Kalefin aşiretinin 10 üyesini vurarak öldürdüğünü, evleri ve tarlalarını yaktıklarını söylediler. Mısır'daki mahkemenin, iki kişiyi öldüren Kalefin aşiretinin üyesi ile Kalefinlere saldıran Berbere aşiretinin 6 üyesine idam cezaları verdiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!