Ali'den 2 yıllık imza

Güncelleme Tarihi:

Aliden 2 yıllık imza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 16:19

TBL takımlarından Türk Telekom, MP Trabzonspor’da forma giyen Ali Karadeniz ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Daha önce Muratcan Güler ve Nedim Yücel’i kadrosuna dahil eden Türk Telekom, Türk vatandaşlığına geçerek, Ali Karadeniz ismini alan Wright ile bir yılı opsiyonlu iki yıllık anlaşma yaptı.

Yönetim kurulu üyesi Dr.Sinan Binbir, başkente yakışır, güçlü bir kadro kurmak için seferber olduklarını belirterek, şunları söyledi; “Ali Karadeniz, yakından tanıdığımız ve kendini ispat etmiş bir sporcu. Bize güç katacağına inanıyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Amacımız hem ligde, hem de Avrupa arenasında iddialı olacak bir ekip kurmak”.

Mücadeleci ve hırslı bir ekip kurmak istediklerini ifade eden Antrenör Timuçin Meriç, transfer ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu transferin gerçekleşmesinden dolayı oldukça mutluyum. Çok yakından tanıdığım Ali Karadeniz’in takıma savunmada inanılmaz bir direnç ve hücumda hareket getireceği kesin. Kendisinin Türk statüsünde olması da ayrı bir avantaj olacak. Bir-iki oyuncu ile daha imza aşamasındayız, bu transferlerle takımın eksik kalan kısmını tamamlayarak iyi bir takım olacağız. Kadroyu öncelikle Türk Telekom formasını özenle taşıyacak, uyum içinde sahaya isteneni verebilecek, kazanmaya aç ve savaşmaktan vazgeçmeyen oyunculardan kurmayı planlıyorum. Türk Telekom savunmada agresif ve hücumda oynayacağı hızlı basketbol ile tüm taraftarın beğenisini kazanacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!