Mardin'de basketbol heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Mardinde basketbol heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2011 16:14

Mardin Belediyesi tarafından organize edilen Sokak Basketbolu turnuvası başladı. Altı gün sürecek turnuvaya, kadın ve erkeklerden oluşan 46 takım katılıyor.

Haberin Devamı

Dün akşam Belediye basketbol sahasında başlama atışını Mardin Belediye Başkan Vekili Zeynelabidin Bakırcı'nın yaptığı turnuvada, takımlar sahada mücadele ederken, anne ve babalar da tribünden çocuklarına destek verdi.

Müzik eşliğinde yapılan turnuvanın ilk maçlarında bayan yıldız takımları karşılaştı. Mardin Belediyesi Başkan Vekili Zeynelabidin Bakırcı, gençlerin ve ailelerin turnuvaya gösterdikleri ilginin kendisini çok memnun ettiğini beliterek, "Turnuvaya yüksek katılımın olması, yapılan işin ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Aileler, gençler, çocuklar, herkes burada. Mardin adına çok güzel bir manzara. Gençlerimize yönelik bu tip etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Turnuva organizatörü ve Basketbol Antrenörü Selahattin Dizdaroğlu ise turnuvaya katlımın beklenenin üzerinde olduğunu ifade ederek, "Turnuvanın tüm masraflarını oyunculara dağıtığımız formalar dahil hepsi Mardin Belediyesi tarafından karşılandı. Gençler adına çok önemli bir organizasyon. Gençlerin kötü alışkanlıklar kazanıp, kötü ortamlarda vakit geçireceklerine spor yapmalarına olanak sağlıyoruz. Gençler adına sayın Başkanımız Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür ederim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!