Nuri Şahin evlendi

Güncelleme Tarihi:

Nuri Şahin evlendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2007 21:20

Almanya Birinci Ligi'nde oynayan en genç futbolcu unvanını elinde bulunduran Feyenoord Rotterdamlı Nuri Şahin nişanlısı Tuğba ile Düsseldorf Hilton Otel'de yapılan düğün töreniyle evlendi.

Haberin Devamı

HOLLANDA 1. Lig ekiplerinden Feyenoord Rotterdam'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, Düsseldorf Hilton Otel'de yapılan bir törenle dünya evine girdi. 10 aydır nişanlı olduğu 18 yaşındaki Tuğba ile evlenen 19 yaşındaki Nuri Şahin, genç yaşta evlilik yapan futbolcular arasına da ismini yazdırmış oldu.

ROTTERDAM'DAN 70 KİŞİ

Borussia Dortmund'da Teknik Direktör Thomas Doll'un, kadrosunda düşünmediği için sezon basında kulübü ile yollarını ayırarak Hollanda ekibi Feyenoord Rotterdam'a kiralık giden Nuri Şahin'in düğününde Rotterdamlı futbolcu arkadaşları ile antrenör Bert van Marjwick de hazır bulundu.

Bayern Münih'in eski golcüsü Roy Makaay'ın davetliler arasında olduğu 70 kişilik bir grupla düğüne katılan Hollanda ekibinin yanında Nuri'nin eski takım arkadaşları Dortmundlu futbolculardan da bazıları Bayern maçı sonrası düğüne geldi. Dortmund kulübünden menajer Michael Zorc da davetliler arasında yer aldı.

TFF'DEN ÇELENK

Haluk Ulusoy tarafından gönderilen Türkiye Futbol Federasyonu'nun çelengi düğün salonunu süslerken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den ise tebrik mesajı geldi. Düğüne ayrıca Yıldıray Baştürk, Halil Altıntop ve Mesut Özil de davetliler arasındaki yerini aldı.

AİLESİNDEN ÖZÜR

Gizlilik içinde yapılan düğünü Nuri Şahin'in menajeri Reza Fazeli'nin yapması nedeniyle sadece 370 kişilik davetli katılabildi. Nuri Şahin'in babası Savaş ve annesi Nezaket Şahin, "Başta Türk medyası olmak üzere çok sayıda yakın akraba ve dostlarımızı düğüne davet edemediğimiz için hepsinden özür diliyoruz" açıklamasını yaptılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!