Yazıyor.. Yarının büyükleri yazıyor

Güncelleme Tarihi:

Yazıyor.. Yarının büyükleri yazıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2024 10:19

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan  “Gazete ‘Çocuk’” ayrıca internet ortamında erişime de açıldı.

Haberin Devamı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan ‘Gazete Çocuk’un içeriğinde çocuklar için özel etkinlikler, meraklı minikler için bilimsel bilgiler, öyküler ve daha birçok içerik yer aldı.

Yazıyor.. Yarının büyükleri yazıyor
BAKAN TEKİN RÖPORTAJI ‘GAZETE ÇOCUK’TA
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, altı farklı okuldan gelen öğrencileri makamında ağırladı, minik gazetecilerin sorularını yanıtladı. ‘Gazete Çocuk’ta yayımlanan röportajda, minik gazeteciler Bakan Yusuf Tekin’e öğrencilik hayatından, günlük yaşamına birçok soru yöneltti, ortaya eğlenceli diyaloglar çıktı. Çocuklara yönelik hem eğlenceli hem öğretici 23 Nisan temalı etkinliklere yer verilen ‘Gazete Çocuk’ta köşe yazısını, Prof. Dr. Mehmet Sağlam Ortaokulunda görev yapan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Banu Üstündağ kaleme aldı. Çocukların gazetesinde ayrıca spordan bilim dünyasına, sanattan iş dünyasına  ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları ile çocuklar için gönderdikleri mektuplar da yer aldı.

Haberin Devamı

Gazete 'Çocuk'u okumak için tıklayınız.

 

BAKMADAN GEÇME!