Annelerin tüm ihtiyaçları tek bir üyelikte bir arada!

Güncelleme Tarihi:

Annelerin tüm ihtiyaçları tek bir üyelikte bir arada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2024 12:25

Bu Anneler Günü’nde annenizi, eşinizi, arkadaşınızı veya kız kardeşinizi gerçekten gülümsetmek isterseniz aradığınız her şeyi bulmak için Amazon.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz. 29 Nisan’da başlayan ve 12 Mayıs’a kadar sürecek Anneler Günü Fırsatları kapsamında annenizin her zevkine ve ihtiyacına uygun sayısız ürün alternatiflerini büyük indirimlerle bulabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz bir anneye verilebilecek en iyi hediyelerden biri olan ve popüler diziler, ödüllü filmler, dünyaca ünlü oyunlarla kaliteli eğlence ve ayrıcalıklı alışverişin tek üyelikte buluştuğu Prime üyeliğini de satın alarak annenize hediye edebilirsiniz.

Ülkemizde bu yıl 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü’nün yaklaşması ile anneler için hediye arayışları da başladı.  Amazon Türkiye, gelenekselleşen Anneler Günü Fırsatları kapsamında sunacağı ayrıcalıklı fırsatları 29 Nisan Pazartesi günü Hilton Bosphorus’ta düzenlediği etkinlikle duyurdu. 

Amazon.com.tr, Anneler Günü Fırsatları kapsamında annenizin her zevkine ve ihtiyacına uygun sayısız ürün alternatiflerini büyük indirimlerle sunuyor. 29 Nisan’da başlayan ve 12 Mayıs’a kadar sürecek olan kampanya boyunca, sadece kendi annenizi gülümsetecek ürünler değil eşinizi, kız kardeşinizi veya arkadaşınızı da mutlu edecek çeşit çeşit hediye alternatifleri Amazon.com.tr’de sizi bekliyor.  

Kampanya kapsamında Philips Mutfak Ürünleri, Samsung, Gillette Venus, Nivea, Pantene, L’oreal Paris, Maybelline ve Garnier gibi önde gelen markalara ait güzellikten elektroniğe, kişisel bakımdan mutfak aletlerine her ihtiyaca uygun ürünler, indirimlerle Amazon.com.tr müşterilerine sunuluyor. PC, müzik enstrümanları, ofis ürünleri, oyuncaklar, kamera, kıyafet, ayakkabı, akıllı telefonlar, güzellik, bebek, elektronik, spor, ev ürünleri, mutfak ve kitap gibi onlarca kategori altında amazon.com.tr’de bulabileceğiniz Anneler Günü hediye önerilerinden bazıları şu şekilde:

“Hediyem zamanında gelecek mi?” endişesi yaşamayın

Tabii anneler gününde dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta da hediyenin kendisi kadar aldığınız hediyenin Anneler Günü gelmeden önce elinize ulaşmasıdır. Bazen hepimiz günlük koşuşturmadan ve yoğunluktan Anneler Günü hediyesini son dakikaya bırakıyoruz. Her ne kadar annelerin değerini hatırlamak için bir gün yetmese de bu özel günde seveceği hediyeyi annelerimize ulaştırmanın anlamı da büyük. 

Amazon Prime üyeleri, herhangi bir minimum sipariş limiti olmadan tüm alışverişlerinde ücretsiz hızlı teslimattan yararlanabiliyor. 600 bini aşkın ürün, Prime üyelerine ertesi gün ücretsiz teslimat ile sunuluyor. Prime ile Türkiye'nin 68 şehrinde akşam saat 17.00'ye kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün ücretsiz teslimat ediliyor. Üstelik Prime ile seçili şehirlerde pazar günü dahi kapınızda. 

Annenizin yorgunluğunu atmasını sağlayacak içerikler

Bazen bir annenin günü düşündüğümüzden çok daha yoğun ve yorucu olabiliyor. Özellikle bebek ve çocuk bakımıyla ilgilenmek, ev işleri, aile sorumluluklarının çoğunu üstlenen anneler, kendilerine zaman ayırabildikleri sınırlı zamanlarda keyiflerini yerine getirecek eğlenceli içerikler izlemek istiyor. Bu nedenle belki de bir anneye verilebilecek en iyi hediyelerden biri de popüler diziler, ödüllü filmler, dünyaca ünlü oyunlarla kaliteli eğlence ve ayrıcalıklı alışverişin tek üyelikte buluştuğu Prime üyeliği. 

Dünya çapında 200 milyondan fazla üyesine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunan Amazon Prime, Türkiye’de de ayda sadece 39 TL’ye üyelerine sunduğu ayrıcalıklarla farkını ortaya koymaya devam ediyor. Prime Video’da Fallout, Düğüm, Ufak Tefek Cinayetler, Sofra Sırları, Mom, This is 40, Görevimiz Tatil ve Aile Arasında gibi her yaştan annenin keyifle izleyeceği içerikler bulunuyor. 

Anneler için yıl boyunca tasarruf ve akıllı alışveriş fırsatı

Amazon Prime üyeliği sayesinde, anneler de amazon.com.tr üzerinden her gün yenilenen "Günün Fırsatları" ve yıl boyunca düzenlenen “Prime Day”, “Bahar Fırsatları”, “Gülümseten Kasım” gibi büyük indirim dönemlerinde özel ayrıcalıklardan faydalanarak ihtiyaçlarına daima en uygun fiyatlarla ulaşabilirler. Seçili ürünlerde peşin fiyatına 6 aya kadar taksit imkânından faydalanabilen Amazon Prime üyeleri, alışverişlerinden sonra bile tasarruf etmeye devam ediyor.  Prime üyeleri alışverişlerini her zaman en uygun fiyatlarla yapar. Amazon Prime, müşterilerine en düşük fiyata sahip olma garantisi sunarken, etkinlikler dahilinde fiyatın düşmesi halinde Amazon kredisi şeklinde bir ücret iadesi sözü de veriyor. 

Amazon Prime anneleri gülümsetmek için var

Anneniz henüz Prime üyesi değilse www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek onun için 30 günlük ücretsiz deneme süresi de başlatabilir, anneniz böylelikle Prime üyeliğinin sunduğu tüm avantajlardan faydalanmaya hemen başlayabilir.

Bu bir ilandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!